© Maus Sturmer

Heb jij dit nu ook of herken je dit? Vaak hoor ik onderweg een gesprek of een losse opmerking die me raakt, lees iets in de krant of zie wat op tv. Op zo’n moment komen woorden, gedachten of een gedichtje naar boven, waar ik niets mee deed of het gewoon weer vergat, omdat er net niets voorhanden was om het op te schrijven. Sinds onze reis naar Santiago werd de gedachte steeds sterker dat ik al die losse gedachten en ingevingen op moest schrijven. Het zijn de dagelijks dingen die gebeuren. Soms schrijf ik ook over dingen die ik in het verleden heb meegemaakt en opgeschreven, omdat ze nog dagelijks gebeuren en nooit veranderen in het leven. Wil je op een artikeltje reageren, wordt dan volger van deze rubriek of schrijf naar maus-sturmer@home.nl. Je kunt je ook aanmelden bij Twitter: @maussturmer. Teksten, verhalen, gedichten, foto’s en andere zaken op dit Blog zijn en hebben allemaal het copyright en eigendomsrecht van Maus Sturmer. Niets hiervan mag gekopieerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van haarzelf. Komen er plaatjes en/of artikeltjes van derden in voor, wordt altijd het copyright erbij vermeld. In verband met privacy zijn sommige namen onder pseudoniemen vermeld.

maandag 6 februari 2017

Nooit een huurauto boeken bij Transavia wordt hier geadviseerd


Josefine Art Jan info@josefine-art.com

Bijlagen16:37 (5 uur geleden)
aan Josefine
Aan iedereen die wel eens met Transavia vliegt of zou gaan vliegen:
Onderstaande tekst verstuurd naar Tripadvisor,  Twitter, honderden mij bekende emailsadressen, Facebook, Radar  enz enz
In de bijlage, het intelligente antwoord van de “klantenservice-afdeling” van Transavia. Kortom: hoedt u voor Transavia’s services zoals een huurauto boeken bij uw vlucht.
BOEK NOOIT EEN AUTO VIA DE SITE VAN TRANSAVIA. 
Helaas deed ik dat wel inclusief de verzekering.  Lijkt heel logisch, toch?  Echter op het vliegveld Alicante waar de huurauto opgehaald kon worden, werd door de autoverhuurmaatschappij de verzekering pertinent geweigerd en moest ik opnieuw de autohuur verzekeren. Bij terugkeer in Nederland gereclameerd bij Transavia, maar die doen er niets aan; schepen je af naar hun verzekeringsmij enz enz enz. Kortom geld kwijt.
BOEK DUS NOOIT EEN HUURAUTO VIA TRANSAVIA.
Verspreid (forward) deze email naar zoveel mogelijk mensen, om deze vorm van verkapte verzekeringsoplichting te voorkomen.


     Met vriendelijke groeten, best regards,
     Jan de Roode (marketing and sales)

Nwe 2e Josefine Art logo
  The Netherlands    tel. +31 (0)6.51582085
  Email: info@josefine-art.com  
  Facebook: Josefine Art Workshops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten