© Maus Sturmer

Heb jij dit nu ook of herken je dit? Vaak hoor ik onderweg een gesprek of een losse opmerking die me raakt, lees iets in de krant of zie wat op tv. Op zo’n moment komen woorden, gedachten of een gedichtje naar boven, waar ik niets mee deed of het gewoon weer vergat, omdat er net niets voorhanden was om het op te schrijven. Sinds onze reis naar Santiago werd de gedachte steeds sterker dat ik al die losse gedachten en ingevingen op moest schrijven. Het zijn de dagelijks dingen die gebeuren. Soms schrijf ik ook over dingen die ik in het verleden heb meegemaakt en opgeschreven, omdat ze nog dagelijks gebeuren en nooit veranderen in het leven. Wil je op een artikeltje reageren, wordt dan volger van deze rubriek of schrijf naar maus-sturmer@home.nl. Je kunt je ook aanmelden bij Twitter: @maussturmer. Teksten, verhalen, gedichten, foto’s en andere zaken op dit Blog zijn en hebben allemaal het copyright en eigendomsrecht van Maus Sturmer. Niets hiervan mag gekopieerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van haarzelf. Komen er plaatjes en/of artikeltjes van derden in voor, wordt altijd het copyright erbij vermeld. In verband met privacy zijn sommige namen onder pseudoniemen vermeld.

woensdag 18 januari 2017

Recht en onrecht in Nederland. Help samen dit recht te zetten.

Wilt u of jij je eigen mening geven over wat je dwars zit ons mooie Nederland? Dat kan klik op foto en meld je aan op mijn Facebookpagina

Klik op foto en geef je mening

Wil jij ook je mening geven? Meld je aan op mijn Facebookgroep

Recht en onrecht in Nederland.... Het is openbaar. Artikelen waarin wordt gescholden of gediscrimineerd zijn niet toegestaan.
Zij worden verwijderd en de schrijver geblokkeerd.
Klik op foto en geef je meningGeen opmerkingen:

Een reactie posten