© Maus Sturmer

Heb jij dit nu ook of herken je dit? Vaak hoor ik onderweg een gesprek of een losse opmerking die me raakt, lees iets in de krant of zie wat op tv. Op zo’n moment komen woorden, gedachten of een gedichtje naar boven, waar ik niets mee deed of het gewoon weer vergat, omdat er net niets voorhanden was om het op te schrijven. Sinds onze reis naar Santiago werd de gedachte steeds sterker dat ik al die losse gedachten en ingevingen op moest schrijven. Het zijn de dagelijks dingen die gebeuren. Soms schrijf ik ook over dingen die ik in het verleden heb meegemaakt en opgeschreven, omdat ze nog dagelijks gebeuren en nooit veranderen in het leven. Wil je op een artikeltje reageren, wordt dan volger van deze rubriek of schrijf naar maus-sturmer@home.nl. Je kunt je ook aanmelden bij Twitter: @maussturmer. Teksten, verhalen, gedichten, foto’s en andere zaken op dit Blog zijn en hebben allemaal het copyright en eigendomsrecht van Maus Sturmer. Niets hiervan mag gekopieerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van haarzelf. Komen er plaatjes en/of artikeltjes van derden in voor, wordt altijd het copyright erbij vermeld. In verband met privacy zijn sommige namen onder pseudoniemen vermeld.

woensdag 18 januari 2017

Deurwaarderskantoor rekende dubbele kosten

Duizenden mensen die afgelopen jaren wegens schulden een gerechtsdeurwaarder achter zich aan kregen, zijn voor vele tonnen opgelicht. Dit blijkt uit onderzoek van deurwaarderswaakhond Bureau Financieel Toezicht (BFT), schrijft De Telegraaf.
Uit het onderzoek blijkt dat deurwaarders van het gerechtsdeurwaarderskantoor BSR met vestigingen in Den Haag en Rotterdam, jarenlang dubbele kosten in rekening brachten voor hun werkzaamheden. Deze illegaal opgehoogde deurwaardersrekeningen moesten worden betaald door schuldenaren.

Failliet


De krant stelt dat volgens ingewijden de in rekening gebrachte kosten door BSR werden verdubbeld om op die manier het financieel wankele bedrijf overeind te houden. Die opzet mislukte, aangezien BSR onlangs alsnog bankroet ging.

Bron: ANP
Geld terughalen? Aanmelden bij:
Woonbond helpt leden met geld terughalenhttp://www.atmadvocaten.nl/726...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten