© Maus Sturmer

Heb jij dit nu ook of herken je dit? Vaak hoor ik onderweg een gesprek of een losse opmerking die me raakt, lees iets in de krant of zie wat op tv. Op zo’n moment komen woorden, gedachten of een gedichtje naar boven, waar ik niets mee deed of het gewoon weer vergat, omdat er net niets voorhanden was om het op te schrijven. Sinds onze reis naar Santiago werd de gedachte steeds sterker dat ik al die losse gedachten en ingevingen op moest schrijven. Het zijn de dagelijks dingen die gebeuren. Soms schrijf ik ook over dingen die ik in het verleden heb meegemaakt en opgeschreven, omdat ze nog dagelijks gebeuren en nooit veranderen in het leven. Wil je op een artikeltje reageren, wordt dan volger van deze rubriek of schrijf naar maus-sturmer@home.nl. Je kunt je ook aanmelden bij Twitter: @maussturmer. Teksten, verhalen, gedichten, foto’s en andere zaken op dit Blog zijn en hebben allemaal het copyright en eigendomsrecht van Maus Sturmer. Niets hiervan mag gekopieerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van haarzelf. Komen er plaatjes en/of artikeltjes van derden in voor, wordt altijd het copyright erbij vermeld. In verband met privacy zijn sommige namen onder pseudoniemen vermeld.

woensdag 11 januari 2017

8 3D Dinsey prinsessen. Print ze uit en vouw dan samen met jouw kinderen

Welk kind houdt er nou niet van Disney? Zelfs wij zijn er mee opgegroeid en konden er geen genoeg van krijgen. Onlangs heeft Disney een aantal prinsessen digitaal op papier gezet met speciale vouwranden. Op deze digitale afdrukken staan bepaalde vouwlijnen, zo kun je zelf een 3D Disney prinses vouwen. Klik bij elk plaatje op de link om het in hoge resolutie uit te kunnen printen. 
Klik op: http://maussturmer.nl/pages/knutsel-ideetjes/kinderen-knutselen---koken-e.a..php  Hier vind u alle voorbeelden van de modelletjes.