© Maus Sturmer

Heb jij dit nu ook of herken je dit? Vaak hoor ik onderweg een gesprek of een losse opmerking die me raakt, lees iets in de krant of zie wat op tv. Op zo’n moment komen woorden, gedachten of een gedichtje naar boven, waar ik niets mee deed of het gewoon weer vergat, omdat er net niets voorhanden was om het op te schrijven. Sinds onze reis naar Santiago werd de gedachte steeds sterker dat ik al die losse gedachten en ingevingen op moest schrijven. Het zijn de dagelijks dingen die gebeuren. Soms schrijf ik ook over dingen die ik in het verleden heb meegemaakt en opgeschreven, omdat ze nog dagelijks gebeuren en nooit veranderen in het leven. Wil je op een artikeltje reageren, wordt dan volger van deze rubriek of schrijf naar maus-sturmer@home.nl. Je kunt je ook aanmelden bij Twitter: @maussturmer. Teksten, verhalen, gedichten, foto’s en andere zaken op dit Blog zijn en hebben allemaal het copyright en eigendomsrecht van Maus Sturmer. Niets hiervan mag gekopieerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van haarzelf. Komen er plaatjes en/of artikeltjes van derden in voor, wordt altijd het copyright erbij vermeld. In verband met privacy zijn sommige namen onder pseudoniemen vermeld.

woensdag 3 mei 2017

Google heeft de routes opgeslagen van waar jij allemaal bent geweest, en er is een website waarop je dit allemaal kunt zien!

Veel mensen weten totaal niet dat het internet precies weet waar ze zijn geweest. Gebruik jij de applicatie “Google Maps” op je smartphone? Dat is heel erg handig voor het navigeren op de weg of tijdens het wandelen maar deze applicatie slaat ook op waar je allemaal bent geweest. Door naar DEZE WEBSITE te gaan en dan in te loggen op je Google account kan je precies zien waar jij de laatste tijd bent geweest. Leuk om te zien maar minder leuk voor mensen die kwaad willen.

Je kan dit gelukkig ook uitzetten. Dit moet je doen:

– Ga naar de website waarop je kan zien waar je geweest bent. Hier nogmaals de link.
– Klik onderaan op ‘locatiegeschiedenis onderbreken’.
– Er opent nu een venster. Klik weer op ‘onderbreken’.
– Hij is uitgeschakeld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten