© Maus Sturmer

Heb jij dit nu ook of herken je dit? Vaak hoor ik onderweg een gesprek of een losse opmerking die me raakt, lees iets in de krant of zie wat op tv. Op zo’n moment komen woorden, gedachten of een gedichtje naar boven, waar ik niets mee deed of het gewoon weer vergat, omdat er net niets voorhanden was om het op te schrijven. Sinds onze reis naar Santiago werd de gedachte steeds sterker dat ik al die losse gedachten en ingevingen op moest schrijven. Het zijn de dagelijks dingen die gebeuren. Soms schrijf ik ook over dingen die ik in het verleden heb meegemaakt en opgeschreven, omdat ze nog dagelijks gebeuren en nooit veranderen in het leven. Wil je op een artikeltje reageren, wordt dan volger van deze rubriek of schrijf naar maus-sturmer@home.nl. Je kunt je ook aanmelden bij Twitter: @maussturmer. Teksten, verhalen, gedichten, foto’s en andere zaken op dit Blog zijn en hebben allemaal het copyright en eigendomsrecht van Maus Sturmer. Niets hiervan mag gekopieerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van haarzelf. Komen er plaatjes en/of artikeltjes van derden in voor, wordt altijd het copyright erbij vermeld. In verband met privacy zijn sommige namen onder pseudoniemen vermeld.

zaterdag 31 december 2016

Mijn nieuwjaarswens voor iedereen op aarde


De kaarsjes die op mijn website branden zijn bedoeld voor al die mensen die familie, vrienden, huis en haard verloren hebben door oorlogsgeweld. God ik vraag U. Wilt u dit geweld stoppen door zoveel mogelijk engelen van U naar deze oorlogsgebieden te sturen om te helpen dit geweld te stoppen? Misschien dat het bij een enkeling doordringt dat macht en geld niets oplevert, alleen liefde kan deze wereld mooier maken. Niemand verdiend dit geweld. Geef Uw kracht en steun aan allen die dit hard nodig hebben. Dank U God dat U naar mijn gebed en mijn verlangen naar liefde en vrede op de wereld wilt luisteren en wilt helpen om een betere wereld te krijgen.
Dan heb ik nog een vraag:
Wilt u onze regering en ook al die regeringen van andere landen laten inzien dat zij respect moeten hebben voor hun bevolking en het beste met ze voor hebben. Dat zij luisteren naar hun mensen en niet langer uit zijn op eigen macht en gewin? Ik weet God dat U geen invloed uit wilt oefenen op onze vrije wil en graag ons de hand wilt reiken. Ik wil iedereen vragen om mee te bidden voor vrede over de hele wereld, zelfs wanneer u niet geloofd. Er is een hoger iets dat ook naar u wil luisteren.
Ik wens u allen een mooi uiteinde en een gezegend 2017 vol liefde, gezondheid en geluk, Maus

Wilt u ook een kaarsje branden ga dan naar mijn website:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten